Close

Tolmači in strokovne storitve tolmačenja

Iščete tolmača, ki vam bo olajšal komunikacijo?

Če ste odgovorili pritrdilno, nam pišite! Naši tolmači vam lahko pomagajo pri komunikaciji s komer koli, kjer koli in ob vsaki priložnosti.

S katerimi jeziki vam lahko pomaga GORR?

K sreči smo veliko časa vložili v povezovanje s profesionalnimi tolmači z vsega sveta, zato vam lahko zagotovimo storitve tolmačenja za širok nabor jezikov.

Kakšne vrste tolmačenj lahko zagotovi GORR?

Pomagamo vam lahko z različnimi storitvami tolmačenja. Če potrebujete tolmača za dogodek, vam lahko priporočamo storitev simultanega tolmačenja. V tem primeru bodo vaši gostje enega ali več tolmačev, ki bodo sedeli v tolmaški kabini in sproti prevajali govorno vsebino, poslušali prek slušalk.

Če se boste udeležili poslovnega sestanka, boste potrebovali storitev konsekutivnega tolmačenja. V tem primeru tolmač govorno vsebino prevaja, ko govorec naredi premor. Konsekutivno tolmačenje je najboljša izbira za tolmačenje sestanka ali pogovora z manjšim številom udeležencev.

Nazadnje je tu še storitev tolmačenja na potovanju. Če se odpravljate na poslovni obisk, potovanje ali usposabljanje, vam lahko zagotovimo spremstvo profesionalnega tolmača. Tako ne boste v skrbeh zaradi jezikovih ovir, na katere utegnete naleteti.

Kdo so tolmači, s katerimi sodeluje GORR?

Vsi naši tolmači so izkušeni in preverjeni strokovnjaki. Bodite brez skrbi lahko zaupate, saj ste resnično v najboljših rokah.

Da bo tolmačenje potekalo gladko in brez zapletov

Prosimo vas, da nam sporočite lokacijo, datum in program oz. trajanje dogodka ter nam posredujete gradiva, na podlagi katerih se bo tolmač seznanil s temo in vrsto dogodka. 

Želite rezervirati tolmača? Stopite v stik z nami in nam zaupajte svoje želje.