Close

Tolmačenje na robu visoke znanosti

KO SE V PREVODU NE SME IZGUBITI NITI DROBEC SPOROČILA – DOBESEDNO

S tolmačenjem se srečujemo vsakodnevno. Kot prevajalski partner slovenske policije se zavedamo, da ima lahko vsaka majhna napaka v prevodu resne posledice. Vemo, da je vsaka beseda pomembna in da se v prevodu ne sme izgubiti noben del sporočila. Svoje tolmače zato izbiramo skrbno.

Tolmačenje, ki ga nudimo policiji, je pogosto nujno, poteka na različnih lokacijah in lahko traja dlje časa. Pred nedavnim je ena od naših tolmačk prisostvovala na zaslišanju, ki je trajalo deset ur. Kljub temu je svoje delo opravila zbrano in povsem strokovno.

KAJ PONUJA GORR:

✔️ IZKUŠENI IN ZANESLJIVI TOLMAČI

Svoje tolmače izbiramo skrbno. Izkazali so se že tolikokrat, da dobro vemo, da jim lahko vedno zaupamo stoodstotno. Na vašo lokacijo bodo prispeli pripravljeni in pravočasno, svoje storitve pa bodo izvedli strokovno in prizadevno.

✔️ TOLMAČENJE NA DALJAVO

Z nenehnim razvojem novih tehnologij in stalnimi spremembami globalnih razmer se je pojavila nova oblika tolmačenja – simultano tolmačenje na daljavo (Remote Simultaneous Interpretation ali RSI). Ne glede na to, ali gostite virtualno konferenco ali poslovni sestanek, vam lahko tolmači podjetja GORR na pomoč priskočijo na kateri koli platformi za spletne konference ali napravi.

✔️ BREZ PRIKRITIH STROŠKOV

Vse stroške tolmačenja, vključno s potnimi stroški in stroški bivanja, vam bomo predhodno poslali v odobritev.

Pogovorite se z nami o vašem projektu tukaj.

STOPITE V STIK Z NAMI GLEDE VAŠEGA PROJEKTA

Ste pripravljeni pustiti ekipi GORR, da vzame stvari v svoje roke? Pošljite nam sporočilo s pomočjo spodnjega obrazca in vaše besedilo bo prevedeno kot bi mignil.