Close

Strokovno prevajanje medicinskih besedil

Medicinski prevodi? Ni problema!

Prevajanje besedil s področja medicine pogosto velja za zelo zahtevno. Že manjši spodrsljaj pri medicinskem prevodu ima lahko hude posledice, zato je pri tovrstnih besedilih zelo pomembno, da jih zaupate strokovnjakom.

Lahko vam zagotovimo prevode preprostih medicinskih besedil, kot je bolniški list, poskrbimo pa tudi za prevode zahtevne medicinske dokumentacije z vseh področij medicine, vključno farmacije in stomatologije. Poleg tega prevajamo patente s področja medicine in medicinske tehnologije.

Potrebujete pomoč pri prevajanju besedil s področja biologije, kemije ali ekologije?

Poleg prevajanja besedil s področja medicine se ukvarjamo tudi s prevajanjem besedil, ki se nanašajo na druge naravoslovne vede. Naše storitve vključujejo tudi prevode patentov s področja molekularne biologije, biokemije, bioinformatike itd. To pomeni, da lahko po potrebi poskrbimo za celosten paket naravoslovnih prevodov, pri katerih zagotavljamo največjo mero natančnosti.

Prevajamo v vse večje svetovne jezike in upoštevamo zahteve medicinskega oz. naravoslovnega področja v vseh državah, v katere se želite širiti. Poleg tega sodelujemo izključno z izkušenimi prevajalci, ki obvladajo področje medicine in drugih vej naravoslovja.

Potrebujete več informacij o prevajanju besedil s področja medicine? Stopite v stik z nami!