Close

Storitve prevajanja in dvojezičnega pregleda

Spoznajte naše storitve prevajanja in dvojezičnega pregleda: več oči več vidi

Boste dokumente poslali v tisk ali imate vsebine, ki zaradi svoje izpostavljenosti morajo biti jezikovno brezhibne? Priporočamo vam, da naročite prevod z dvojezičnim pregledom. Gre za storitvi, ki sta v določenih primerih nepogrešljivi, zato nadaljujte z branjem, da pridobite več informacij!

Zakaj je prevod s pregledom boljši od storitve, ki vključuje zgolj prevod?

Dobro vprašanje! Čeprav se vsakemu prevodu posvetimo z veliko mero natančnosti in skrbnosti ter pri delu upoštevamo najvišje standarde, smo konec koncev samo ljudje. Podobno se lahko tudi vam zgodi, da se pri pisanju esejev in elektronskih sporočil v besedilu znajde majhna napaka, ki je črkovalnik ne zazna. Če boste besedilo poslali v tisk, je dodatni pregled odločilnega pomena. Poleg tega lahko dodaten pregled odlično marketinško ali ustvarjalno vsebino spremeni v fantastično.

Potrebujete več informacij o storitvah prevajanja in dvojezičnega pregleda, ki jih nudi GORR?

Prevajanje v tem primeru poteka točno tako, kot če bi naročili običajen prevod. Besedila se bo lotil prevajalec, specializiran za področje, na katerega se vaše besedilo nanaša. Nato bo prevod prevzel pregledovalec, ki bo prevod pregledal, izpopolnil terminologijo, slog in morebitne druge vidike besedila.

Se vam mudi? Brez skrbi!

Želite naročiti storitev prevajanja in dvojezičnega pregleda, vendar ne želite podaljšati roka za oddajo? Ni problema! Zahvaljujoč najsodobnejši prevajalski tehnologiji lahko prevajalci in pregledovalci delajo istočasno, zato lahko slednji besedilo dobijo v roke, še preden je prevod v celoti zaključen.

Želite preizkusiti naši storitvi prevajanja in dvojezičnega pregleda? Pišite nam in pripravili vam bomo ponudbo!