Close

Prevajanje tehničnih besedil

Ali na trg uvajate nov izdelek? Odpirate proizvodni obrat v tujini?

Če poslujete v proizvodni panogi, boste potrebovali prevode priročnikov, opisov strojev in njihovega delovanja ter prevode druge tehnične dokumentacije. Naši prevajalci, specializirani za tehnične prevode in prevode s področja proizvodnje, prevajajo v kombinaciji z vsemi večjimi svetovnimi jeziki, zato vam lahko zagotovimo brezhibne prevode ne glede na zahtevnost besedil.

Ste dobavitelj gospodinjskih aparatov ali medicinskih pripomočkov?

Pomagamo vam lahko s prevodi raznovrstnih tehničnih besedil, od navodil za sestavljanje do tehničnih standardov in zahtev. Med tehnično zahtevna spadajo tudi besedila, ki se nanašajo na medicinske pripomočke: tudi tu vam lahko pomagajo naši strokovnjaki, ki so specializirani za prevode medicinskih in tehničnih besedil.

Delujete na področju gradbeništva in projektiranja?

Potrebujete prevod dokumenta o gradbenem projektu, ki ga boste predstavili potencialnemu partnerju ali vlagatelju? Morate razpisni dokumentaciji priložiti svoj gradbeni načrt in sodno overjene prevode? Ali želite zgolj prevesti svoje dosežke s področja gradbeništva in arhitekture v različne jezike, da bi jih predstavili ljudem po vsem svetu?

Kaj tretjega? Brez skrbi! Mi poskrbimo za prevode raznovrstnih tehničnih, industrijskih, strojnih, transportnih in drugih vsebin. Stopite v stik z nami. 

Ali veste, da je treba na področju proizvodnje upoštevati mednarodne predpise?

Če se ukvarjate s proizvodnjo, ne smete pozabiti na mednarodne predpise. Ali ste vedeli, da mora biti vsa strojna dokumentacija prevedena v jezik, ki se uporablja na območju uporabe strojev? Ni dovolj zgolj najeti ljudi, ki govorijo ustrezen jezik, zato se obrnite na nas, če imate potrebo po tovrstnih prevodih.

Ste pripravljeni? Če želite več informacij o naših storitvah prevajanja tehničnih besedil, stopite v stik z nami.