Close

Prevajanje pravnih besedil

Pomagali vam bomo pri prevodih pravnih besedil

Obstaja veliko različnih vrst pravnih besedil. Ne glede na to, ali potrebujete prevod dokumentov s sodišča ali zapletene pogodbe, vam bodo naši strokovnjaki za pravne prevode pomagali pri natančnem prevodu občutljivih pravnih vsebin.

Pomagamo vam lahko z vsemi večjimi svetovnimi jeziki, ne glede na to, za katero državo potrebujete dokumente. Prav tako lahko pri nas naročite sodne prevode. Poleg tega vam bomo z veseljem pomagali z dodatnimi nasveti glede postopka pridobivanja pravnih ali sodnih prevodov.

Potrebujete prevode za EU?

V sklopu pravnih prevodov nudimo tudi prevode za EU. Zagotovimo vam lahko prevode različnih dokumentov in zakonodaje v kombinaciji z vsemi večjimi jeziki EU, pri čemer upoštevamo natančna navodila in slogovne smernice, ki jih narekujejo te ugledne ustanove.

Potrebujete prevajalce za prevode vladnih besedil?

Sodelujemo s strokovnjaki, ki so specializirani za prevajanje besedil s področja politike, poslovanja in prava, ki jih pogosto potrebujejo vladni organi. Tudi v tem primeru vam bomo z veseljem pomagali.

Se želite prijaviti na tuje razpise?

Naši vsestranski strokovnjaki vam lahko pomagajo pri razumevanju vsebine zapletene razpisne dokumentacije, ki običajno vključuje zahtevne pravne, tehnične, finančne in poslovne vsebine.

Želite prejeti ponudbo za prevode pravnih besedil? Pišite nam!