Close

Prevajanje marketinških besedil

Marketinški prevodi, ki prenesejo vaše sporočilo

Prvo pravila marketinga je, da se je treba prilagoditi lokalnemu trgu. Poleg tega morate svojo vsebino, ko se podajate na tuje trge ali želite tam prodajati svoje izdelke, prevesti v lokalni jezik, sicer vas ciljno občinstvo ne bo vzelo za svoje. Pri tem vam lahko pomagamo mi!

Potrebujete različne vrste dokumentov v različnih jezikih? Ni problema!

Če iščete storitve prevajanja marketinških besedil v različne jezike, ste na pravem mestu! Naši strokovnjaki za prevode marketinških besedil vam bodo pomagali spregovoriti v jeziku vaših strank, pri čemer bodo vsebino prilagodili tako, da bo nagovarjala ciljno občinstvo.

Zadovoljimo vse vaše potrebe, ki se nanašajo na prevode marketinških besedil

Ne glede na to, kakšne vsebine potrebujete, vam lahko pomagamo. Imamo mnogo izkušenj s prevajanjem spletnih strani, zgibank, promocijskih gradiv, obvestil za javnost in drugih vsebin za podjetja.
Skrbimo tudi za prevode vsebin za družbene medije, ki bodo resnično pripomogli k vaši prepoznavnosti. Verjemite nam, rezultate smo videli iz prve roke. Če so torej vaše marketinške potrebe digitalne narave, to za nas ni ovira.

Iščete tekstopisca?

Nudimo tudi storitve kreativnega prevajanja. To pomeni, da marketinške vsebine spremenimo in prilagodimo ciljnemu trgu. Namesto prevoda boste tako dobili povsem novo in lokalizirano marketinško besedilo.

Ste pripravljeni na prenovo svojih marketinških vsebin? Pišite nam!