Close

Prevajanje finančnih besedil

Potrebujete pomoč pri prevajanju finančnih besedil? Mi vam lahko pomagamo.

Finančna besedila se razlikujejo po svoji vsebini in obsežnosti. Naši strokovnjaki za prevode finančnih besedil vam bodo pomagali, da boste tudi v tujem jeziku učinkovito predstavili dokumente, kot so bančna poročila in izpiski, različna finančna potrdila za vlagatelje in drugo.

Je prišel čas za prevod letnega poročila?

Letnim poročilom vsako leto posvetimo veliko časa. Taka besedila se prevajajo v prvem četrtletju, so zelo obsežna in jih je treba prevesti kar se da hitro. Toda mi smo pripravljeni! Poleg letnih prevajamo tudi polletna in četrtletna poročila ter računovodske izkaze, upoštevajoč Mednarodne standarde računovodskega poročanja.

Želite poslovanje predstaviti svojemu lastniku, poslovnemu partnerju ali vlagatelju?

Ni problema! Pomagamo vam lahko z vsemi večjimi svetovnimi jeziki, ne glede na to, za katero državo potrebujete dokumente. Prav tako se lahko obrnete na nas, če potrebujete nasvet glede prevajalskega procesa. Z veseljem pomagamo svojim strankam in naši naročniki prevodov finančnih besedil niso nobena izjema.

Ste pripravljeni na naročilo? Če želite več informacij o naših storitvah prevajanja finančnih besedil, stopite v stik z nami.