Close

Prevajanje besedil s področja turizma in gostinstva

Ste ponudnik potovalnih in turističnih doživetij?

Če imate hotel ali podjetje, ki se ukvarja z organizacijo potovanj, turizmom in gostinstvom, lahko vaše vsebine začinimo z večjezičnostjo in tako poskrbimo, da se bodo z vašo ponudbo seznanili gostje z vsega sveta. Če želite vsem svojim gostom zagotoviti edinstveno izkušnjo, jih morate nagovoriti v njihovem jeziku. Naši prevajalci pokrivajo vse jezike, od arabščine do nemščine, in so strokovno podkovani v prevajanju marketinških besedil s področja kulinarike, lokalnih specialitet, velnesa in turističnih destinacij. Naredili bodo vse, da bi vam pomagali prodati sanjsko potovanje. Navsezadnje je pri potovanju najpomembnejša izkušnja. In točno tako sporočilo bomo prenesli naprej.

S kakšnimi prevodi lahko pomaga GORR?

Poskrbeli bomo za čarobno piko na i, ki jo iščete. Zaupajte nam svoje spletne strani, zgibanke in celo jedilne liste ali pakete dobrodošlice in poskrbeli bomo, da se bo vsak gost, ne glede na narodnost, počutil posebno takoj, ko bo prestopil vaš prag. Če boste poskrbeli za večjezično vsebino, s katero oglašujete sanjska potovanja in edinstven življenjski slog, bo vaša prodaja poletela v nebo. Vsekakor potrebujete kakovostne prevode, da bi vsi na avtentičen način razumeli in videli tisto, kar ponujate.

Želite naročiti prevode besedil s področja turizma in gostinstva? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali.