Close

Prevajanje besedil s področja informacijske tehnologije

Potrebujete pomoč pri prevajanju besedil s področja informacijske tehnologije? Mi vam lahko pomagamo.

Tovrstna besedila se razlikujejo po svoji vsebini in obsežnosti. Internetni razvijalci ter razvijalci programske opreme in aplikacij si prizadevajo širšemu občinstvu ponuditi izdelke v njihovem lokalnem jeziku, zato postajajo zbirke besedil za lokalizacijo uporabniških vmesnikov in programske opreme vse obsežnejše, hkrati pa se veča tudi povpraševanje po najboljših strokovnjakih za tehnične prevode, ki imajo obenem tudi smisel za prevajanje marketinških in izobraževalnih vsebin.

Potrebujete prevod za strojno opremo?

Poleg programske opreme prevajamo tudi besedila, ki se nanašajo na strojno opremo, kot sta oprema za računalnike in telefone. Naši tehnični prevajalci lahko poskrbijo za širok nabor najrazličnejših besedil s področja informacijske tehnologije.

Potrebujete prevode besedil s področja telekomunikacij?

Na nas se lahko obrnete tudi, če potrebujete prevode, ki so posebej prilagojeni vašemu telekomunikacijskemu podjetju. Nudimo vam vse na enem mestu – od prevodov vsebin s področja programske opreme in omrežij, mobilnih naprav in druge opreme, do prevodov s področja oglaševanja telekomunikacijskih storitev.

Ste pripravljeni na naročilo? Če želite več informacij o naših storitvah prevajanja besedil s področja informacijske tehnologije, stopite v stik z nami.