Close

Prevajalske storitve, ki vam bodo olajšale komunikacijo

Jezikovne ovire imamo pogosto za samoumevne. Če pa želite svoje podjetje razširiti na nove trge, boste zagotovo potrebovali prevajalske storitve.
Tu nastopimo mi!

Želite svojo vsebino predstaviti vsemu svetu? Vas priganja čas?
In kar je najpomembnejše: imate na razpolago omejena sredstva, kar pa ne sme vplivati na kakovost?

Če ste na katero koli od teh vprašanj odgovorili pritrdilno, brez skrbi! GORR vas razume. Razumemo, da morate stati za svojo blagovno znamko in da kljub stroškom, ki nastajajo z vedno novimi prevodi, kakovosti ne smete ogroziti. Poskrbeli smo, da boste z našimi prevajalskimi storitvami dobili tisto, kar potrebujete, in rezultat, ki si ga zaslužite.
Prevajalske storitve vedno prilagodimo vsaki stranki posebej, zato ste lahko tudi vi prepričani, da ne boste dobili nič več in nič manj od tistega, kar potrebujete.

Kakšne prevajalske storitve nudi GORR?

Stranke pri nas naročajo domala vse storitve, ki spadajo v domeno prevajanja. Lahko se zanesete na nas za prevod krajših besedil ali za celovito prenovo spletnih strani, ki vključujejo več kot 20 jezikov. Obenem nudimo tudi lektoriranje in namizno založništvo ter številne druge storitve na enem mestu. Namesto podpore več različnih podjetij smo za vas lahko edina rešitev za vaše večjezične in multidisciplinarne vsebine.

Smo vas prepričali? Če želite več informacij o naših prevajalskih storitvah ali brezplačno ponudbo za svoj prevod, stopite v stik z nami.