Close

Natančnost, ki ustreza zakonskim zahtevam

Complex legal translations

PREVOD OBSEŽENIH IN ZAHTEVNIH PRAVNIH BESEDIL V ZGOLJ TREH DNEH.

Kmalu po ustanovitvi podjetja GORR smo izvedli projekt, ki še danes velja za enega najzahtevnejših projektov v zgodovini podjetja. V zgolj treh dneh smo iz slovenščine v angleščino prevedli 150-stranski dokument z zahtevno pravno vsebino. Čeprav se danes zdi, da je tak projekt nemogoče izpeljati, smo z ekipo sedmih izvrstnih prevajalcev, med katerimi so bili tudi pravni strokovnjaki, delali noč in dan ter na koncu uspeli prevesti velik virtualni kup sodnih dokumentov. Rezultat? Zadovoljne stranke in trdne vezi z našimi prevajalci. Poleg tega pa še kup neprecenljivih izkušenj za ekipo GORR!

KAJ PONUJA GORR:

✔️ SKLADNOST S PREDPISI

Naša ekipa strokovnih prevajalcev z dolgoletnimi izkušnjami na področju prava bo poskrbela, da bodo vaši prevodi skladni z vsemi veljavnimi predpisi. Sodelujemo tudi s sodnimi tolmači, ki zagotavljajo prevode z notarskim žigom. Ti so primerni za uporabo v pravnih postopkih ter oddajo domačim in tujim ustanovam. Sodne prevode opravljamo na dnevni ravni.

✔️ ZASEBNOST

Vaša zasebnost je pomembna. Zato je vaša vsebina v naših rokah varna. Da pa bo zadeva uradna, lahko z vami podpišemo tudi pogodbo o nerazkritju.

Želite izvedeti več o nekaterih drugih prevajalskih in lokalizacijskih dosežkih podjetja GORR? Kliknite tukaj.

STOPITE V STIK Z NAMI GLEDE VAŠEGA PROJEKTA

Ste pripravljeni pustiti ekipi GORR, da vzame stvari v svoje roke? Pošljite nam sporočilo s pomočjo spodnjega obrazca in vaše besedilo bo prevedeno kot bi mignil.