Close

Naša zgodba

translator careers

PREBERITE VEČ O PODJETJU GORR IN SPOZNAJTE NAŠE SPECIALIZIRANE PREVAJALCE

Čeprav se je začelo kot družinsko podjetje, se je podjetje GORR hitro razširilo na globalne trge. Delamo za najpomembnejša podjetja na lokalnem in tujih trgih ter sodelujemo z največjimi prevajalskimi agencijami. Zato moramo imeti v svojih vrstah zgolj najboljše prevajalce.

Vsi naši prevajalci imajo dolgoletne izkušnje in so materni govorci z različnih koncev sveta. Prevajalske projekte jim dodeljujemo na podlagi njihove specializacije. Na začetku našega sodelovanja morajo prestati temeljit preskus, poleg tega pa nenehno preverjamo kakovost njihovih prevodov.

Najpomembneje pa je, da mnogo naših prevajalcev z nami sodeluje že vrsto let, zato dobro vemo, da se lahko nanje povsem zanesemo.

ZGODBA O IMENU PODJETJA GORR

Ste se kdaj vprašali, od kod izvira naše ime?

Če vas zanima, kaj se skriva za temi štirimi črkami, vam bomo zdaj razložili.

Ste morda mislili, da beseda GORR izvira iz izraza za prevod v kakšnem daljnem, eksotičnem jeziku?

Pravzaprav je odgovor bolj osebne narave.

Ime GORR je sestavljeno iz začetnih črk ustanoviteljev podjetja: Gregor – Olivera – Rosulnik – Radovanović (dekliški priimek). Odraža korenine, iz katerih je zraslo naše družinsko podjetje, ki pa že od samega začetka zre v mednarodno prihodnost.

Gregor je diplomiral iz ekonomije in nabral izkušnje v prodaji, Olivera pa je magistrica sociologije in mednarodnih odnosov, ki je velik del svojega življenja preživela v tujini. Svoje talente sta združila in se pogumno podala v skrivnostni svet prevajanja.

Začelo se je v improvizirani balkonski pisarni s prenosnim računalnikom, ki je bil njuna prva »naložba«. Gregor in Olivera sta hitro prepričala prve velike domače stranke, nato pa sta pričela postopoma osvajati skoraj vse evropske trge.

Sprva je bilo GORR majhno prevajalsko podjetje, ki je nudilo prevode v slovenski jezik in iz njega. Svojo ponudbo je nato najprej razširilo na balkanske jezike, danes pa nudi jezikovne storitve za večino svetovnih jezikov.

In veste kaj?

Oba ustanovitelja svoje delo še vedno opravljata z ogromno mero predanosti in radovednosti.

Želite izvedeti več o prvih prevajalskih in lokalizacijskih izzivih podjetja GORR? Kliknite tukaj.

Ali pa kliknite tukaj in spoznajte celotno ekipo GORR.

STOPITE V STIK Z NAMI GLEDE VAŠEGA PROJEKTA

Ste pripravljeni pustiti ekipi GORR, da vzame stvari v svoje roke? Pošljite nam sporočilo s pomočjo spodnjega obrazca in vaše besedilo bo prevedeno kot bi mignil.