Close

Najbolj kakovostni prevodi letnih poročil

LETNA POROČILA SO ENA OD SPECIALIZACIJ PODJETJA GORR.

Letna poročila se pripravljajo in objavljajo v prvem kvartalu. Podjetjem, ki jih pripravljajo, se skoraj vedno mudi, zato v zadnjem trenutku hitijo s popravki in revizijami. Poročila so dolga in običajno pokrivajo različna strokovna področja: poslovno, finančno in tehnično. Zato morajo pri prevajanju tovrstnih poročil sodelovati prevajalci in lektorji z raznolikimi veščinami.

Pred nedavnim nam je naročnik zaupal prevod letnega poročila iz slovenskega v angleški jezik. Besedilo je v izvirniku obsegalo 125.000 besed, vsak dan pa smo prejemali od 5 do 15 posodobljenih datotek.

KAKO JE PODJETJE GORR PRISKOČILO NA POMOČ?

✔️ Hitra izvedba

Od prvega stika do oddaje prevoda – v podjetju GORR smo vedno hitri in odzivni. Zavedamo se, da se letna poročila skoraj vedno pripravljajo zadnji hip, zato zagotovimo, da je prevod oddan pravočasno, ne glede na to, kako hitro ga potrebujete. Poleg tega so naši projektni vodje vedno na voljo za morebitne spremembe besedila in dodatna vprašanja.

✔️ STROKOVNA IN IZKUŠENA EKIPA

V podjetju GORR sodelujemo le s strokovnimi prevajalci, ki imajo več let izkušenj na zadevnem področju. Vsi naši prevajalci in lektorji morajo prestati temeljit preskusni postopek. Večina z nami sodeluje že več let in so se izkazali znova in znova. Zato vemo, da se lahko vedno zanesemo nanje in na njihove sposobnosti.

✔️ POMNILNIK PREVODOV ZA ZAGOTAVLJANJE DOSLEDNOSTI IN KAKOVOSTI

Letna poročila se pripravljajo vsako leto, zato se dobršen del besedila od prejšnjega leta znova uporabi prihodnje leto. S pomočjo programske opreme vaša letna poročila shranimo v svoj pomnilnik prevodov, kar zagotavlja dosledne in visokokakovostne prevode. Dolgotrajna partnerstva se torej izplačajo in prinašajo višjo kakovost.

Želite izvedeti več o nekaterih drugih prevajalskih in lokalizacijskih izzivih podjetja GORR? Kliknite tukaj.

STOPITE V STIK Z NAMI GLEDE VAŠEGA PROJEKTA

Ste pripravljeni pustiti ekipi GORR, da vzame stvari v svoje roke? Pošljite nam sporočilo s pomočjo spodnjega obrazca in vaše besedilo bo prevedeno kot bi mignil.