BLOG IN NAVDIH ZA VEČJI USPEH VAŠEGA PODJETJA

Direktor podjetja GORR v programskem odboru LocWorld 

Naš direktor Gregor Rosulnik se je pridružil nekaterim izmed največjih podjetij s celega sveta.

Naš direktor Gregor Rosulnik se je pridružil nekaterim največjim podjetjem z vsega sveta, kot so IKEA, Cisco, Adobe in Skyscanner, da bi oblikoval program največje konference v naši panogi, imenovane LocWorld.

Kaj točno je LocWorld in zakaj je tako pomembno, da GORR aktivno sodeluje na teh srečanjih? Na mednarodni konferenci LocWorld se srečujejo največji kupci storitev prevajanja in lokalizacije, kot so Google, Microsoft in Oracle, ter ponudniki prevajanja, lokalizacije, tolmačenja in drugih povezanih storitev. Trikrat na leto se srečajo, učijo ter odkrito izmenjujejo znanje in izkušnje. Strokovnjaki z različnih področij opisujejo svoje vsakodnevne izzive in rešitve, ki so jih uspešno uvedli v procese svojih podjetij, kupcev in drugih zainteresiranih strani. 

Na teh dogodkih se seznanimo z nekaterimi zelo uspešnimi praksami, ki podjetju GORR omogočajo hiter razvoj na področju tehnične podpore, tako da lahko svojim strankam stalno zagotavljamo visokokakovostne storitve

Več informacij: Sodni prevodi 

To je za nas velika čast, ki je ne jemljemo za samoumevno. Pri pripravi visokokakovostnega programa, ki bo omogočil napredek vsakega od nas in družbe na splošno, se zavedamo naše velike odgovornosti

Oglejte si še ostale članke

Sedem načinov uporabe orodja ChatGPT v prevajalski panogi 

Ker menimo, da nam lahko uporaba umetne inteligence pri naših delovnih procesih zgolj koristi, smo preučili nekatere načine, kako lahko ChatGPT uporabimo v prevajalski panogi.

Je prihodnost prevajanja strojna? 

V današnjem članku bomo raziskali, ali je prihodnost prevajanja res strojna.

Tolmačenje na daljavo 

Ste vedeli, da v Prevajalski agenciji GORR poleg klasičnega konsekutivnega in simultanega tolmačenja ponujamo tudi tolmačenje na daljavo?

© 2023 GORR. Vse pravice pridržane.